Soita: +358 19 448 103 (ark. 8-16) tai

Tapamme toimia

Mäntypaneeleja on saatavilla useita eri pituuksia. Tilaus kerätään asiakkaan huonemittojen perusteella lähimmistä varastopituuksista. Pituuksia löytyy 30cm:n välein alkaen 2,7m:stä aina 5,4m:iin saakka. Useimmissa tapauksissa voidaan siten käyttää yksimittaisia paneeleja ilman jatkoja. Kuusipaneeleissa pituuspalvelu on rajallisempi, ja saatavilla on yleensä muutamaa vakiopituutta. Lattialaudat toimitetaan sekamittaisina.

Paneelit katkotaan käyttömittaan asennuksen yhteydessä ja laajan pituusvalikoiman ansiosta hukkaa kertyy vähemmän.

Paneelit ovat varastossamme puuvalmiina ja tuotteet pintakäsitellään vakiosävyillämme asiakkaan toiveiden mukaan. Lattioita myymme ainoastaan puuvalmiina.

Valmiit paneelit on merkitty huonetunnusten- ja pituuksien mukaan, mikä osaltaan nopeuttaa asentamisen aloittamista. Suurin osa tuotteista on asennuskuivia, eikä niitä tarvitse tasaannuttaa huonetiloissa ennen asennusta.

Tuotteistamme on mahdollista tilata maksuttomia mallipaloja. Toimitiloissamme Lopen Vojakkalassa on näyttelytila, jossa on esillä mallitauluja paneeleista sekä pintakäsittelyvaihtoehdoista. Henkilökuntamme auttaa mielellään tuotteiden valinnassa.

Sulje