Soita: +358 19 448 103 (ark. 8-16) tai

Lopen rakennuspuu Oy

Lopen Rakennuspuu Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka on toiminut osakeyhtiömuotoisena vuodesta 1987. Toiminta alkoi jo 1940-luvulla toisen omistajan isoisän Pauli Tuomenojan käynnistämällä sirkkelisahauksella. Ensimmäiset vuodet yrityksessä työskenteli ainoastaan perheenjäseniä, mutta vuosien saatossa yritys on kasvanut nykyiseen henkilömääräänsä. Vuonna 2008 yrityksessä tapahtui sukupolvenvaihdos, kun yrityksen pääosakkaina olleet Tuomenojan veljekset ja muut osakkaat myivät koko osakekannan Tommi Kurjelle ja Mirja Tuomenojalle. Yritys työllistää 16 työntekijää mukaanlukien omistajat. Lopen Rakennuspuu Oy:n toimitusjohtaja on Tommi Kurki.

Lopen Rakennuspuu valmistaa, jalostaa ja myy asennusvalmiita massiivipuisia sisustusmateriaaleja ja aihioita rakentajille ja sisustajille. Päätuotteet ovat korkealaatuisia oksattomia sisustuspaneeleja, jotka toimitetaan asiakkaalle pintakäsiteltyinä ja tilakohtaisin pituusmitoin. Lisäksi tuotetaan esikatkottuja aihioita puusepänteollisuudelle sekä kotimaahan että vientiin. Lopen Rakennuspuulla on käytössään rekisteröity tavaramerkki Lopella®.

Lopella

 

Lopen Rakennuspuu valmistaa laadukkaita sisustustuotteita juuri sinun kotiasi varten.

Toimintamme kulmakiviä ovat:

  • Ammattitaito – suomalaisen männyn perinpohjainen tunteminen. Annamme puulle uuden elämän jalostamalla sen laatutuotteeksi.
  • Asumisen laatu – sisustuspuuvalikoimista löydät kotisi sisustamiseen tuotteet, jotka ovat sekä pitkäikäisiä että kauniita katsella.
  • Kestävä kehitys – ympäristöystävällinen tuotantoprosessi. Suomalaisen laadukkaan mäntypuun olemassaolo ja sen saaminen käyttöömme kestävästi hoidetuista metsistä. Haluamme myös turvata metsien tulevaisuuden, jotta tulevat sukupolvet voivat niistä nauttia ja hyötyä.
  • Maakunnallisuus – pyrimme ostamaan mäntypuuta lähiseudulta.
  • Suomalaisuus – käytämme ainoastaan suomalaista huolella valikoitua puuta. Tuotteemme valmistetaan Lopen Vojakkalassa suomalaisen henkilökunnan voimin.

Lopen Rakennuspuun tapa toimia

 

Lopen Rakennuspuu Oy toimii yhteistyössä Puuverkon kanssa:

Sulje